2021-06-10 13:02:33• hírek • Közlemény

A gazdák tájékoztatása volt a cél

Nagykárolyban találkozott a Szatmár megyei gazdákkal és polgármesterekkel Barabási Antal Szabolcs mezőgazdasági államtitkár és Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, illetve Nagy Szabolcs és Magyar Lóránd parlamenti képviselők.

A Szatmár megyei munkalátogatáson lévő államtitkár a Mezőgazdasági Minisztérium pályázatairól, támogatásairól tájékoztatta a gazdákat, illetve a találkozón szó esett azon gazdák támogatásáról is, akik a közelmúlt áradásai következtében szenvedtek jelentős anyagi károkat.

“A mai találkozó egyik fontos hozadéka egy lehetséges partnerségi kapcsolat kialakításáról szóló egyeztetés a megyei tanács és a Mezőgazdasági Minisztérium között, melynek köszönhetően felújításra kerülhet több, a minisztérium tulajdonában lévő, de használaton kívüli műemlék épület is. Ez egy fontos lépés számunkra, épített örökségünk megóvása érdekében” – nyilatkozta Pataki Csaba tanácselnök. Hozzátette: fontos találkozó volt a mai, hiszen ezáltal az államtitkár első kézből értesülhetett a Szatmár megyei gazdák problémáiról, míg a termelők is pontos képet kaphattak a szakminisztérium nyújtotta lehetőségekről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: